Απώλεια Βάρους

Απώλεια Βάρους

Η επικοινωνία με τον ψυχολόγο σου είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και αποτελεσματικό «εργαλείο» στην προσπάθειά σου να χάσεις βάρος. Σε βοηθά να υιοθετήσεις νέες συνήθειες και έναν πιο υγιή τρόπο ζωής, ιδανικό για να αλλάξεις τη σχέση σου με το φαγητό, να χάσεις βάρος και να έχεις εσύ τον έλεγχο του σώματός σου.

Η θεραπευτική αυτή σχέση μπορεί να σε βοηθήσει να τα καταφέρεις πιο εύκολα και φυσιολογικά με την απώλεια βάρους με πολλούς τρόπους:

  • Αποκτώντας μια νέα, πιο βελτιωμένη εικόνα του εαυτού σου. Θα μάθεις τρόπους για να βλέπεις και να ενισχύεις την πιο θετική πλευρά σου!
  • Θα μάθεις να διαχειρίζεσαι το άγχος του βάρους σου. Το στρες είναι συχνά ένας «κακός σύμβουλος» που οδηγεί σε «κακές διατροφικές συνήθειες!»
  • Θετική σκέψη για το βάρος και την δίαιτα. Το βάρος και η δίαιτα είναι στόχοι που μπορείς να πετύχεις με έναν καλό προγραμματισμό, χωρίς άγχος, σωματική και ψυχική ταλαιπωρία και αρνητισμό.
  • Αλλάζοντας την «αυτο-εκπληρούμενη προφητεία» για τον εαυτό σου και το σώμα σου. Η αρνητική σκέψη και εικόνα που μπορεί να έχεις για το σώμα σου ή η αρνητική σου διάθεση για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής σε αποθαρρύνουν και σε στενοχωρούν. Αυτό χρειάζεται να αλλάξει για να έχει αποτέλεσμα κάθε προσπάθεια που κάνεις.

Πίστεψε ότι μπορείς και όχι ότι δεν μπορείς!

Θα τα καταφέρεις μόνο όταν πιστέψεις ότι μπορείς!