Ανατολής 9-15, Νέα Ιωνία. Τηλ: 210-2797653

Συναισθήματα – Τραύματα

Συμβαίνει συχνά σε αρκετούς ανθρώπους να νιώθουν «κολλημένοι» σε έναν φαύλο κύκλο από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Αυτή η ψυχολογική στασιμότητα εκδηλώνεται μέσα από διάφορες βιο-ψυχο-συναισθηματικές δυσκολίες όπως το άγχος, ο πανικός, η αϋπνία, η κατάθλιψη, ο θυμός, η ενοχή, η έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Οι αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα αυτά δεν εντοπίζονται μόνο στο παρελθόν σε πρώιμες (παιδικές) τραυματικές εμπειρίες αλλά και σε τραύματα που μπορεί να συνέβησαν πιο πρόσφατα όπως σε ένα ατύχημα. Αυτά είναι που πυροδοτούν τα συμπτώματα της Μετα-τραυματικής Διαταραχής Άγχους όπως flashbacks, εφιάλτες, ανασφάλεια, δυσκολία στις διαπροσωπικές σχέσεις, προβλήματα στη συγκέντρωση και τη μνήμη.

Υπάρχουν τρόποι να ξεφύγει κανείς από αυτά τα προβλήματα και να προχωρήσει στη ζωή του σχεδιάζοντας ένα πιο ήρεμο, πιο θετικό και πιο φωτεινό μέλλον. Η ψυχοθεραπευτική διαδικασία προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον όπου ο καθένας μπορεί να βρει κατανόηση και ανακούφιση… όχι πια μόνος ή μόνη, αλλά με τη βοήθεια και τη συνεργασία του ψυχολόγου του!

Υπάρχει τρόπος να «επουλώσεις» τραύματά σου και να αποκαταστήσεις την ψυχο-συναισθηματική σου ηρεμία.

Σου αξίζει να νιώσεις ευτυχία και ικανοποίηση ανακαλύπτοντας τον πραγματικό σου εαυτό!

© Copyright 2017 - Βασιλική Κ. Μαργέτη

built by LeadGen Media